БУХГАЛТЕРІЯ, ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, КОНСАЛТИНГ, АУДИТ

Для юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та неприбуткових організацій українського та іноземного походження

Широкий спектр послуг та повний супровід

ПРО АЛЕКТІС

Ми працюємо більше 10 років.

Беремо на себе комплексне ведення бухгалтерського обліку або одного з його напрямків.

Наші послуги бухгалтерського та юридичного супроводу дозволяють Вам повністю відмовитися від штатних бухгалтерів або зняти з них значну частину навантаження.

  • Висококваліфікована команда

    Фахівці з досвідом ведення бухгалтерії в різних сферах бізнесу

  • Працюємо на результат

    Наша команда показує високий рівень роботи та професіоналізму, а клієнт отримує результат, а не години нашої роботи

ЯК ТА ЧИМ МИ МОЖЕМО ДОПОМОГТИ

Напрямки Послуг

які б не були Ваші труднощі, якщо вони у сфері бухгалтерії та аудиту, ми всі їх можемо побороти 

Illustration

Бухгалтерія

Ведення обліку ● Формування та здача звітностіПостановка на облік в податкових органах, зміна систем оподаткуванняВедення бухгалтерського облікуВідновлення обліку● Нарахування заробітної плати і кадровий облікСупровід перевірок контролюючих органів● Реєстрація та ліквідація

Illustration

Податкова звітність

Підготовка та подання податкових декларацій для юридичних осібПідготовка та подання податкових декларацій для фізичних осіб підприємців Підготовка та подання податкових декларацій для неприбуткових організацій Супровід перевірок контролюючих органівКонсультації з податкового законодавства Податкове врегулювання діяльності з віртуальними активами тощо (криптовалюти, трейдинг, інвестиційна діяльність, інше)

Illustration

Комплексний і тематичний аудит

Проведення внутрішнього аудиту компаніїСкладання звіту по результатам аудиту з повним переліком виявлених недоліків і помилокНадання рекомендацій щодо їх усунення ● Надання порад профілактичного характеру

Illustration

Податковий консалтинг

Консультації з питань бухгалтерського, податкового та трудового законодавстваКонсультації щодо виправлення помилок в податковій звітностіОптимізація системи бухгалтерського обліку та оподаткування● Експертиза договорів щодо їх податкових наслідківПодаткове плануванняКонсалтинг з грантів, соціальних проектів, можливостей для бізнесу

Illustration

Юридичні послуги

Усні та письмові консультації з питань поточної діяльності організації● Правова експертиза документів, підготовка висновківРозробка договорів, угод, протоколів та інших документів правового характеруПідготовка претензій, позовних заяв, інших процесуальних документівПредставництво в судах, в органах державної влади і місцевого самоврядуванняУчасть в переговорах● Правовий супровід угодПідготовка змін до установчих документів організації

ФАКТИ В ЦИФРАХ

Ми працюємо, а в цей час наші клієнти займаються веденням свого бізнесу.

Бухгалтерія - це просто!

  • icon

    200

    Щасливих клієнтів

  • icon

    20+

    Років досвіду

  • icon

    36

    Міст України

  • icon

    99%

    Успішних кейсів

консультація

Безкоштовна Консультація!

Надаємо загальну консультацію по телефону на безкоштовній основі.

+380 (67) 767 24 51

ЧОМУ САМЕ МИ?

Основні Принципи Роботи

від команди "АЛЕКТІС"

Безкоштовна консультація

Ми пропонуємо першу консультацію для того, щоб зрозуміти Ваші потреби та як ми можемо Вам допомогти.

Експертність                      

Усі наші фахівці - це висококваліфіковані дипломовані спеціалісти з досвідом 10+ років у різних галузях.

Оперативність

Дотримуємося поставлених строків та завджи доступні для наших клієнтів 24/7. Наша команда не йде на лікарняний, в декрет або відпустку.

Широкий спектр послуг

Бухгалтерський облік - аудит - податкова звітность - реєстрація ТОВ, ФОП, ГО, БФ - реорганізація та ліквідація компаній - податковий консальтинг - юридичні послуги - бізнес тренінги, індивідуальне та корпоративне навчання.

Конфіденційність

Можете спокійно довіряти нашим фахівцям. Більше того, ми підписуємо договір про нерозголошення.

Довіра клієнтів

У більшості випадків клієнти обслуговуються у нас роками. Рівень задоволеності нашою роботою породжує довготривалі партнерські відносини.

ВІДГУКИ

Що кажуть про нас клієнти

Дякуємо, що ви з нами!Клієнтська база нашої компанії охоплює різноманітні напрями діяльності, зокрема компанії ІТ-індустрії та технологій, будівельні підприємства України, компанії оптової та роздрібної торгівлі, суб‘єкти зовнішньо-економічної діяльності, виробничі підприємства та інші.

Світлана Оліфер

ТОВ "Лана Івентс"

"Команда АЛЕКТІС обслуговує два наших бізнеси: ТОВ та ФОП. Почали з ними співпрацювати із самого початку, реєстрацію вони теж взяли на себе. Ведуть податкову звітність та постійно консультують по різним бізнес питанням, включно із ЗЕД та залученням іноземних співвласників. Надзвичайно професійна команда!"

 Оксана Кулик

ГО "СТК"

"До бухгалтера Світлани Обманюк звернулась за рекомендацією знайомих. Пройшло більше трьох років, як я маю надійний тил й стабільність в усіх напрямках звітності нашої ГО "СТК". Я завжди першою дізнаюсь про всі новини обліку й законодавчі зміни,що дає змогу вчасно внести правки і корективи. Змішана форма спілкування, як очна так і онлайн, економить час, робить нашу співпрацю легкою й позитивною. Крім того,що вони працюють в команді, мають професіоналізм, вони щирі, позитивні, відкриті люди, від спілкування, лише позитив. Бонусом є адекватна вартість послуг. За моїми рекомендаціями, вже більше десяти осіб ФОП створились і працюють з даними фахівцями. Дякую за співпрацю!"

Олександра Сальникова

ФОП

"Дуже вдячна команді АЛЕКТІС за оперативну допомогу, деталізовані підказки, повний супровід і консультації в будь-який час. Бути ФОПом в Україні сьогодні - велика відповідальність і це велика вдача знайти справжніх професіоналів, які знімають з керівника питання, в котрих треба ретельно розбиратись, і дають змогу виконувати свою роботу якісно. Дякую за збережену нервову систему і прозору звітність"

Made with